Erika Hofman

Mijn naam is Erika Hofman, 40 jaar en ik ben geboren en getogen in Harderwijk.
Op dit moment train ik met Apache. Apache is een mechelse herder van bijna 2,5 jaar en in opleiding PH1, Object en PH2.
Sinds mijn 16e heb ik al mechelse herders en van alle herders is dit wel de herder die het beste bij me past. Ik vind alle werkhonden geweldig om naar te kijken maar heb met de Mechel en hollander toch echt wel de meeste klik.
Zo’n 6 jaar geleden ben ik begonnen met trainen binnen de KNPV. Ik begon met mijn diensthond met trainen in Almere voor de toetsing Object bewakingshond. Toen ik met mijn huidige diensthond, Kamatz, mijn toetsing had behaald ben ik gaan trainen eerst voor Object en daarna voor PH1.
De honden en certificaten die ik behaald heb zijn:
Kamatz: toetsing Object
                Object keuring
                PH1 keuring
Apache: Toetsing Object.             
Met mijn eerste mechelse herder deed ik aan behendigheid en IPO. Met mijn tweede mechel heb ik op wedstrijd niveau IPO. Daarna ben ik eerst Bond voor de diensthond gaan trainen  maar kwam er al snel achter dat KNPV meer bij mij past.
Ik heb gekozen voor de KNPV omdat ik zowel hobbymatig als beroepsmatig met de hond bezig ben en ik binnen de KNPV beiden kan combineren.
Ik wil met Apache als het mogelijk is PH 1 en 2 halen en Object keuring.
Naast mijn 2 mechelse herder heren heb ik ook nog een hollandse herder dame. Ook met haar wil ik binnen de KNPV aan de gang. Al met al heb ik het nog best wel druk om mezelf en mijn honden op niveau te houden.